Uutiset ja tiedotteet

26.02.2021

Ainutlaatuinen asiakaskokemus syntyy asiakkaiden odotusten ylittämisestä yksittäisissä kohtaamisissa. Otamme maaliskuun alusta alkaen käyttöön uuden tavan mitata asiakaskokemusta palvelutapahtumakohtaisesti kehittääksemme toimintaamme ja palveluitamme. Asiakaskokemuksia ja palautteita kerätään Zeffin kyselytyökalulla, joka toimitetaan osalle asiakaspalvelussamme asioineista asiakkaista sähköpostitse tai tekstiviestitse pian palvelutapahtuman jälkeen. Kyselyyn vastaaminen on nopeaa ja vaivatonta. Palautteet kerätään ja käsitellään luottamuksellisesti ja nimettöminä.

20.01.2021

Sähköjakelulaskun yhteydessä laskutettava teollisuuden sähkövero aleni vuoden alusta. Sähkövero II-veroluokkaan kuuluvat teollisuuden yritykset, kuten valmistavaa teollisuutta, kaivostoimintaa, louhintaa, konesalitoimintaa tai ammattimaista kasvihuoneviljelyä harjoittavat toimijat.

Vuoden 2021 alusta lähtien sähkövero II-veroluokassa on 0,07812 senttiä kilowattitunnilta arvonlisäverollisena ja 0,063 senttiä kilowattitunnilta ilman veroa.

11.12.2020

Kaakon Energia Oy sähkönhankintayhtiö, jonka omistajina ovat Imatran Seudun Sähkö Oy, Parikkalan Valo Oy ja Outokummun Energia Oy.

Maanantaina 30.11. allekirjoitetulla kauppakirjalla Suomen Voima on ostanut Kaakon Energian noin viidenneksen omistuksen:

Häiriökartta

Täältä näet sähkönjakelun häiriöt alueesi sähköverkossa. Kartassa eivät näy asiakkaan omassa verkossa olevat viat.

http://hairiotilanne.voimatieto.fi/iss/frontpage.htm

Wattis online-palvelu

Hoida energia-asiasi kuntoon vaivattomasti verkossa. Tee muuttoilmoitus, sähkösopimus tai vertaile sähkösopimuksia.

https://wattis.issoy.fi

Vikapäivystys 24h

Palvelemme ympäri vuorokauden sähkövikoihin ja sähkönjakelun häiriöihin liittyvissä tapauksissa.

/sahkonsiirto/palvelut/vikapaivystys-24h

Lue SähköSanomat!

Käy lukemassa kuulumisiamme uudistuneesta asiakaslehdestämme!

http://www.sahkosanomat.fi/

Usein kysytyt kysymykset

Osaatko lukea sähkölaskuasi? Tutustu myös muihin usein kysyttyihin kysymyksiin!

/ohjeet-ja-vinkit/usein-kysytyt-kysymykset