Kaapelinäyttö

Kaapelinäytöt

arkisin klo 7–15
puh. 050 449 4604

Tilaukset 3 työpäivää ennen näyttöä.
Työajan ulkopuolella hätätapauksissa vikailmoitusnumerosta 050 344 1241,
jolloin palvelu on maksullista.

Kysyvä ei kaapelia katko

Nykyaikaisessa kaupunkirakenteessa suurin osa johdoista ja putkituksista kätketään maan alle. Maan alla kulkee mm. monenlaisia sähkö-, kaukolämpö-, puhelin-, vesi- ja viemärijohtoja. Ennen maankaivuun aloittamista kannattaa aina selvittää kaivettavan alueen tilanne kaapelinäytöllä. Pienellä vaivalla voidaan välttää iso vahinko.

Maan alle kaapeleita sijoittavien yhtiöiden tulee tarvittaessa antaa kaapeleiden sijainnista tarkka kartta tai osoittaa kaapeleidensa sijainti erillisellä näytöllä. Imatran Seudun Sähkö Oy:n sähköverkon kaapeleiden näyttöpalvelun hoitaa Imatran Seudun Sähkönsiirto Oy. Kaapelinäytöt pyydetään varaamaan vähintään kolme työpäivää ennen haluttua näytön ajankohtaa. Tällä varmistetaan se, että näyttö saadaan paikalle oikea-aikaisesti.

Kiinteistön omien sähkökaapelien näyttö on maksullista. ISS:n jakeluverkkoon kuuluvat kaapelit näytetään ilmaiseksi. Tämä koskee myös liittymiskaapeleita.

Jos haluat tietää, onko alueella kaapeleita, joiden sijaintien tietäminen on tarpeellista, voit tilata sijaintikarttoja sähköpostitse osoitteesta: suunnittelu@issoy.fi

Huomioithan, että vanha sijaintikartta tulee aina hävittää ja tilata tilalle uusi kartta, koska kaapeleiden sijaintitieto voi olla muuttunut.
 

Wattis online-palvelu 2 (siirto)

Hoida energia-asiasi kuntoon vaivattomasti verkossa. Tee muuttoilmoitus, sähkösopimus tai vertaile tuotteita.

https://wattis.issoy.fi

Ilmoita puusta sähkölinjalla

Vikapäivystykseen voit ilmoittaa linjalle kaatuneista puista.

/sahkonsiirto/palvelut/vikapaivystys-24h

Suunnitellut sähkökatkot

/sahkonsiirto/suunnitellut-sahkokatkot

Tilaa sähköliittymä

Suunnitteletko sähköliittymän hankintaa? Katso miten toimia!

/sahkonsiirto/sahkoliittymat/sahkoliittyman-hankinta